Uncategorized

Ukraina, frikë apo hipokrizi?

2200 km larg çdo divani, krevati apo dhe netflixi në tiranë ndodh e papritura. Një vend “demokratik” (pasi realisht nuk dime asgjë) sulmohet nga një…