13 Maj 2023

Digital Marketing Training

Ky trajnim ofron njohuri teorike dhe praktike mbi të gjitha aspektet e marketingut digital, duke përfshirë krijim wordpress website,  SEO, reklamë në rrjetet sociale, Email Marketing, Google AdWords, Google Analytics.

Çfarë do mësoj në këtë trajnim

 • Ndërtimi i një faqeje interneti efektive për marketing dhe shitje
 • Ndërtimi i strategjisë së marketingut #SMARTGOALS, 8 fazat e klientit si dhe Marketing Funnel
 • Krijimi i audiencës tuaj (Personas) për të maksimizuar ROI (Return on investment)
 • Si të menaxhoni rrjetet sociale për të pasur më shumë ndërveprim dhe kalendari i postimeve.
 • Krijimi i Facebook Bussines
 • Facebook Ads Campaign për secilën fazë të marketing Funnel. A/B testing 
 • Google Ads Campaign për secilën fazë të marketing Funnel. A/B testing
 • Display & Search Ads.
 • Remarketing i vizitorëve te faqes tuaj
 • Google Tag Manager
 • Google Analytics
 • Përmirësimi i SEO-s së faqes tuaj
 • Email Marketing
Ermal Celaj

Ermal Celaj

Digital Marketer

Me një eksperiencë 13 vjecare ka punuar në disa sektorë shumë të rëndësishëm si agjensi marketingu, retail, sektorin bankar dhe shumë të tjera, i specializuar në strategji marketingu, Spote televizive, UX Design, Facebook & Google Ads etj.

Regjistrohu në Trajnimin e Marketingut Dixhital dhe Medias Sociale për vetëm 199€/350

 • 8 seanca
 • 2 orë seanca
 • 2 herë në javë
1 muaj konsulencë e dedikuar FALAS për të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit dhe mundësi intershipi. 
 
Nxito të rezervosh vendin tënd pasi do ketë vetëm 5 pjesëmarrës.
 
Plotëso formën më poshtë dhe do ju kontaktojmë për të gjitha detajet.